Gæster

Velkommen til Veddelev Havn

JubilaerumVeddelev Havn er central beliggende i den sydlige del af Roskilde Fjord med en smuk udsigt ind mod Roskilde og mod vest og nord over Bognæs og Roskilde Fjords yderbredding.

Havnen har 120 pladser og er således ret overskuelig. Der er vand og el på alle broer. Mange af pladserne er ledige i weekends og feriesæsonen. Se efter de grønne fri skilte.

På havnen ligger havnekontor, opholdsrum, toiletter samt puslerum. Bad findes på havnen. Adgangskode til dørene fås hos havnefogeden.

På havnen findes endvidere bedding, mastekran og slæbested til trailere; slæbestedet kan dog kun anvendes af medlemmer.
klubhus-aftenVeddelev havn er smukt beliggende havn der er velbeskyttet under alle vindforhold på grund af det ret snævre farvand. På klubhusets vestvendte terrasse kan man nyde sommeraftenerne med udsigt til det smukke Bognæs. På havnen er der ·Klubhus, hvor gæstesejlere har adgang til klublokale og køkken, når der er medlemmer på havnen, hvad der næsten altid er · Elstik · Brusebad · Toilet · Udslagskumme for kemisk toilet · Mastekran. I den nærliggende campingplads’s supermarked, der ligger 3-5 minutters gang fra havnen, kan man ·Proviantere og ·Udskifte flaskegas I 5-6 minutters gåafstand ligger ·Restaurant Vigen

Fra havnen er der rig mulighed for at besøge flere af Danmarks smukkeste og mest beskyttede ankerpladser, af hvilke der findes mange i området. 50 meter nord fra havnen findes en god badestrand med badebro og rent vand. Syd for havnen ligger »Vigen« campingplads, med gode provianteringsmuligheder.

10 minutters gang fra havnen ligger den hyggelige Veddelev landsby med bindingsværkshuse med stråtage.

Der er jævnlig forbindelse til Roskilde med bus nr. 203 og 204. køreplan er ophængt i udhængsskabet. Stoppested er 200 m. op ad Fiskervejen.

Havnetakster

  • Mindre både (L< 10 m. og B < 3 m.) inkl. Miljøafgift, strøm og bad kr. 120
  • Større både inkl. Miljøafgift, strøm og bad kr. 140
  • Både i frihavnsordning. Miljøafgift, strøm og bad kr. 40.

Veddelev Havn benytter kuvertbetaling. Kuverter forefindes i udhængsskabet ved mastehuset. Udfyldt havnekuvert med korrekt betaling lægges i brevindkastet med teksten: Havnekuverter.

Havnereglement

Se opslag på gavlen af masteskuret.

Der må ikke grilles på broerne og på græsarealerne. Vores grills er til fri afbenyttelse.

Adresse

  • Veddelev Havn
    Fiskervejen 75, Veddelev
    4000 Roskilde

Havnefoged