Opdatering om genåbning

Sikker Havn i FLIDs havnemagasin
4. juni 2020
Skipperstuen er åben
9. juni 2020

Opdatering om genåbning

Selvom vi formentlig må genåbne kende de nærmere betingelser ikke endnu, men der er håb om de kommer.

Dansk Sejlunion skriver på sin hjemmeside: Opdatering den 7. juni.

Mandag den 8. juni træder fase 3 i “genåbningen” i kraft. I løbet af weekenden har de politiske partier på overordnet plan aftalt, at forsamlingsforbuddet generelt forhøjes til 50 personer 8. juni, til 100 den 8. juli og til 200 den 8. august. Det er også blandt idrætsordførerne aftalt, at indendørs idrætsaktiviteter nu kan åbne.

Kulturministeriet arbejder fortsat på at færdiggøre nye, detaljerede retningslinjer (som vi og andre i DIF-familien har givet input til). Retningslinjerne er muligvis først klar mandag, hvorefter DIF og vi skal “oversætte dem” til vores konkrete forhold. Det helt store spørgsmål for sejlsporten er, om vi får en yderligere lempelse af forsamlingsforbuddet på vandet. Det håber vi, men vi ved det ikke endnu.

Derfor beder vi klubber, klasser og sejlere om tålmodighed. Vi informerer naturligvis så snart vi ved mere. Vi er desværre ikke i stand til at besvare konkrete spørgsmål – uanset om man ringer eller skriver.

Nedenstående information er ikke opdateret med de højere grænser for forsamlingsforbuddet eller om, hvad adgang til indendørs aktiviteter konkret indebærer.

Så senere forhåbentlig nyt 🙂

Hilsen Per

Comments are closed.