Fælles bådoptagning

VSB Julefrokost 2022
25. oktober 2022
Guldborgsund Baltic Race 2023
10. december 2022

Fælles bådoptagning

Så kom den, altså vinteren, som den plejer.

Nogle synes om den. Andre ikke, men vi kan intet gøre ved det.

Vi kan dog forberede os til den, og det er det, jeg vil skrive lidt om, nemlig fælles bådoptagning.

Der var planlagt 5 optagninger, og det var den 24. september, den 8. oktober, den 14. oktober, den 21. oktober og den 4. november. Det skulle give plads til alle.

Den 24. september blev aflyst p.g.a. for få tilmeldte. Det havde nok været en fordel med en rundsendt mail som sædvanligt.

Det blev så besluttet at planlægge en sidste optagning søndag den 6. november, så der stadig var 5 optagningsdage.

Den 8. , den 14., og den 21. oktober gik som planlagt med udførlig planlægningsliste og professionel kranvognskørsel som altid fra vores glimrende vognmand.

Så i weekenden den 4.-6. november gik det galt.

Torsdag fik vores planlægger, Claus Christiansen, meddelelse om, at Jeffs flotte nye bil var “groet fast” ved den sidste opgave. Støttebene var nede, og så kan den ikke køre.

Så fik Claus travlt med at skrive til alle ” fredagsbådene” og vist også dem om søndagen.

Ingen vidste, om der blev nogen søndagsoptagning, og måske skulle der findes en hel ny dag. Heldigvis kunne Jeff og hans bil køre om søndagen, og så måtte Claus igen i gang med nye lister, gud ved for hvilken gang.

Søndagsoptagningen startede kl. ca. 07.00 og sluttede kl. ca. 16. Der blev taget 25 både op og en mast af. Det er vist nok rekord. Det gik bare så flot med godt humør hos både vognmand og faktisk også fra alle bådejere. Det var en god oplevelse at være med til det.

Vi bådejere skylder en stor tak til Claus for stort planlægningsarbejde, Jeff for godt humør og tålmodighed med os, Eiler ( havnefoged) for engageret medvirken så længe han kunne og ikke mindst Bjarne Jørgensen ( også kranvognmand) for at hjælpe Jeff med de ting, der skulle ordnes på, og ved kranbilen.

En god dag, men tætheden meldte sig ved kl. 16- øllen.

Vi ses til foråret.

God jul og godt nytår til alle
Leif

Comments are closed.