Klubhuset og genåbningsplanen

Sjælland Rundt på Indersiden 2021
25. april 2021
Deltag i filmoptagelse til Sikker havn
19. maj 2021

Klubhuset og genåbningsplanen

Kære alle

Klubhuset er uanset den politiske aftale tidligere på ugen stadig lukket. Det skyldes at lukningen af klubhuset er påbudt i en bekendtgørelse fra Kulturministeriet, som skal ændre når foreningerne – i vores tilfælde DGI – og ministeriet er enige om betingelserne. Det er åbenbart ikke sket endnu, og vi har modtaget nedenstående fra Dansk Sejlunion sent i går aftes.  :

 Corona – ny genåbningsplan giver pt. store frustrationer

Vi kender nu de store hovedlinjer i næste fase af genåbningen 6. maj, men afventer fortsat de konkrete tolkninger. Helt overordnet bringer de nye udmeldinger store frustrationer.

Selv om indendørs idræt delvist er åbnet op i dag, og vi går meldte ud, at klubhuse nu kunne åbne, er der her til aften opstået stor usikkerhed hos DIF om, hvorvidt det overhovedet er lovligt for os som udendørssport at benytte vores klubhuse og andre indendørsfaciliteter.

Vi afventer derfor klarhed fra DIF på dette punkt, men indtil da anbefaler vi, at klubhuse, omklædningsfaciliteter etc. desværre holdes lukket. Det betyder også, at undervisning og generalforsamlinger ikke kan foregå i klubhuse pt. Vi opdaterer vores q&a så snart, vi ved mere. Hvornår det bliver, har vi desværre ikke noget godt svar på pt., da vi afventer DIF og Kulturministeriet.”

Vi havde pga. det vakuum, der er med hensyn til regulering af området, stillet Dansk Sejlunion 3 spørgsmål om henholdsvis reglerne hvis klubhuset udlejes, besøg af gæstesejlere og ud fra de foreløbige udmeldinger anvendelse af Coronapas  i forbindelse med ikke organiseret adgang til Klubhuset. Der har vi fået besked på, at det ikke kan oplyses, men at vi må følge udmeldinger vedrørende de igangværende forhandlinger.

Så klubhuset er lukket og udlejes ikke, indtil vi høre nærmere om udmøntningen af den politiske aftale.

Hilsen Bestyrelsen.

PS: Toiletterne er stadig åbne og kan benyttes, og som der stod  “uden unødig ophold indendørs”

Comments are closed.