Nyt fra VSBs bestyrelse

Affaldsindsamling Veddelev
5. april 2021
Tilmelding til kapsejlads
16. april 2021

Nyt fra VSBs bestyrelse

Kære Alle,

2020 og 2021 vil uanset at sejlsæsonen 2020 var rimelig, nok være år man ønsker at glemme. Vi skal selvfølgelig ikke opgive håbet for 2021 endnu, det kan komme måske komme sig, når alle er vaccineret. Men det har betydet hverken stander op 2020, markering af havnens 40 års dag 2020, stander ned 2020, Julefrokost 2020, nytårskur 2020, generalforsamling 2021 eller (nærmest 100% sikker) stander op 2021.

Men der er håb for sommeren efter maj sandsynligvis.

Så snart der er grønt lys, eller i det mindste løfte om grønt lys til at forsamles mere end 100 personer, vil vi fremsende indkaldelse til generalforsamling, så vi kan få den afholdt enten indendørs eller ude, efter hvad det grønne lys kræver. Der er flere bestyrelsesmedlemmer på valg, hvoraf 2 ikke ønsker genvalg, så hvis du har lyst eller kender nogen, der har lyst er muligheden for at påvirke bådelaugets udvikling på nærmeste hold..

Indtil vi kan holde generalforsamling arbejder den nuværende bestyrelse videre, men med et rent drift budget, indtil vi kan få valgt ny bestyrelse og få godkendt det nye budget på generalforsamlingen.

Corona’en har betydet ingen praktisk sejlerskole og meget begrænset kapsejlads, men andre aktiviteter er fortsat ufortrødent. Vi har fået færdiggjort den sidste del af vores højt vandsikring, således at blomsterkummen går hele vejen hen til græsplænen. Vi har også fået plantet i blomsterkummen. Føtex stationscentret var så venlig at forære os 15 buskbom kugler, som nu pynter blomsterkummen. I juelperioden har vi brugt dem som juletræer med lys på. 😊. Herudover er såvel søsætninger som optagning gået uden problemer.

Finnjollerne har også sejlet, endda også gennem vinterperioden.

God vind i den kommende sæson.

Bestyrelsen

Comments are closed.