Tilmelding til onsdagstur & -kapsejlads 2020

Affaldsfri Fjord
12. juni 2020
Affaldsindsamling juni 2020
30. juni 2020

Tilmelding til onsdagstur & -kapsejlads 2020

Vi kan nu åbne for onsdagstur & -kapsejlads i mere normalt omfang. For nogle er ambitionen onsdags-VM, for andre er det en god anledning til at få luftet folk og fartøj.

Stadig gælder det om at vi passer godt på hinanden og overholder alle retningslinjer. Vi anbefaler ligeledes at der på alle både findes håndsprit og at alle besætningsmedlemmer mindst spritter af, så der ikke medbringer COVID-19 virus om bord.

Efterårets sejladser starter d. 12.august herefter følger onsdage frem til og med d.16.sept.hvor vi holder fælles afslutning i Veddelev i år med gratis fadøl og pølser bl.a. for at kompensere for en reduceret sæson.

Tilmelding gælder også for sidste forårssejlads som er d. 24.juni.

For kapsejladsbåde – husk at forny målerbrev på https://websejler.dk/

Tilmelding

> Tilmelding for sejlere fra Roskilde Sejlklub

> Tilmelding for sejlere fra Veddelev Strand Bådelaug

Vigtigt: Husk at angive bådens navn, nummer og type i kommentarfelt

Vel mødt
Sejlerhilsen

Normann

Jobannonce

Vores trofaste bådfører Ole ”Peace” har desværre måtte melde fra af helbredsmæssige årsager. Ole skal have STOR tak for hans indsats, vi vil savne hans kyndige og venlige assistance!

Vi mangler derfor en bådfører til efterårets sejladser. Du opfordres derfor til at prikke eventuelle kandidater til jobbet.

Jobbeskrivelse. Opgaven består i at sejle Roskilde Sejlklubs dommerbåd Livie ud på kapsejladsbanen. Dette sker sammen med kapsejladshold der på turnus hjælper med udlægning af top- og startmærker, og står for selve starter, notering af tider etc.
p.s. der vil være god mulighed for oplæring.

Løn: Masser af store smil, gode oplevelser, kammeratskab, fri smørrebrød til aftersailing m.m.

Comments are closed.