Workshops i Plastfri Roskilde Fjord:

Stormsikring mod Urd
31. december 2016
Irsk aften i Veddelev
4. januar 2017

Workshops i Plastfri Roskilde Fjord:

Sæt kryds i kalenderen til workshops i Plastfri Roskilde Fjord: 29/1 eller 12/2.

Vil du være med til at finde løsninger på plastikforureningen i Roskilde Fjord? Så kom med til vores workshop.
Der er nu fundet endelig dato for vores første workshop med det lokale netværk i projekt Plastfri Roskilde Fjord – så sæt allerede nu kryds i kalenderen! Workshoppen er for borgere, der bor ved og omkring Roskilde Fjord, og som kunne tænke sig at være med til at finde og iværksætte løsninger mod plastikforureningen i og ved fjorden.

Der udsendes invitation med flere detaljer senere – information findes også i facebook-gruppen for det lokale netværk, som man med fordel kan melde sig ind i for løbende at få nyheder i projektet. Hvis du ikke er allerede er med i facebook-gruppen, så meld dig ind her.

De to datoer for workshoppen, som man kan vælge imellem, er:

Søndag d. 29. januar, kl. 13.30-19.30 (afholdes i Jyllinge Sejklub)
Søndag d. 12. februar, kl. 13.30-19.30 (afholdes i Roskilde Sejlklub)

Selve workshoppen vil vare ca. 4 timer i løbet af eftermiddagen, hvorefter vi afslutter med en hyggelig fælles middag. Det er naturligvis gratis at deltage i det hele.

Invitation med flere detaljer om workshoppen udsendes per mail i starten af det nye år – her vil det også fremgå, hvordan man melder sig endeligt til, således at vi kan planlægge mht. opstilling, mad og forplejning.

Ønsker du at deltage men har behov for børnepasning for at kunne deltage? Så giv mig gerne et praj her på mailen, da vi så vil afsøge mulighederne for at stille børnepasning til rådighed under workshoppen. Vi vil gerne have flest mulige med til at kunne diskutere og finde løsninger – også børnefamilierne

Comments are closed.